Wandelen met de KBO.

Al sedert 2005 worden er wandelingen georganiseerd. Aanvankelijk waren het wandelingen in de natuur onder leiding van een gids met kennis van de natuur. Hij wees je op allerlei dieren en planten welke je onderweg tegenkwam.

De laatste jaren is het wandelen getransformeerd naar wandelen in de natuur. In het buitengebied van de hele gemeente en direct aanliggende plaatsen maken we een wandeling van omstreeks 5 km. Na afloop nuttigen we samen een kopje koffie, dat bevordert het sociale aspect van deze activiteit. Gezellig samen een wandeling in de natuur maken voert de boventoon. Omdat het moeilijk is een tempo en afstand te hanteren dat voor iedereen acceptabel is hebben we de laatste wandelingen de groep gesplitst. Een deel van de groep loopt 5 km, de anderen omstreeks 3 km.

Wanneer:  In de periode september tot en met april doorgaans de laatste maandag van de maand, we vertrekken steeds op een andere plek, altijd om 13.30 uur.

Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden, koffie is wel voor eigen rekening.

Informatie: Via de maandelijkse nieuwsbrief en de mededelingen in de Huis aan Huis wordt aangekondigd wanneer en waar de wandelingen zijn. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Jan van Gerven, tel. 5141909.