Corona heeft de afgelopen twee jaar ons reisprogramma danig in de weg gestaan. Ook het komende jaar hebben we geen absolute zekerheid of alle activiteiten door kunnen gaan. Wij houden ons aan de coronaregels. Toch heeft de werkgroep reizen van KBO Best enkele meerdaagse reizen voor u samengesteld. Als u mee wilt met een (of meer) van deze meerdaagse reizen dient u zich nu al in te schrijven omdat we gebonden zijn aan de optietermijn van de hotels.

U kunt een inschrijfformulier voor deze meerdaagse reizen ophalen bij Gé Verhoeven, Oranjestraat 46 Middelbeers. Tel. 013-5141898 en weer  inleveren vóór 28 febr.            LET OP ! Deze meerdaagse reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. mogelijk gewijzigde coronamaatregelen.

5-daagse busreis naar Sauerland Duitsland van 10 t/m 14 mei 2022    LET OP: DEZE REIS GAAT NIET DOOR.

We verblijven in Enjoyhotel Alpin te Schmallenberg op basis All Inclusive.

Tijdens ons verblijf in Sauerland bezoeken we de Kahler Asten, een berg van 841 m. We gaan naar de  plaats Willingen voor een bezoek met rondleiding door het Uplander Mich Muhseum. Ook gaan we naar kunstsmederij Schutte in Oberkirche en in Bad Arolsen bezoeken we Resinzschloss Arolsen waar koningin Emma is geboren. Een bezoek aan Brauerei Warstein mag natuurlijk niet ontbreken.  De reissom bedraagt € 499,- p.p. voor een tweepersoonskamer. Toeslag eenpersoons kamer € 40.- In deze prijs zijn alle kosten van excursies en entreegelden inbegrepen.

 

5-daagse busreis naar de Belgische kust van 6 t/m 10 juni 2022     LET OP: DEZE REIS GAAT NIET DOOR.

 

We rijden richting de Belgische kust en bezoeken museumcafé Het Koekoeksnest in Nieuwvliet bad. Op dag twee rijden we naar de Internationale Luchthaven voor vogels, het natuurpark Het Zwin. Nadien bent u in de gelegenheid badplaats Knokke-Heist te verkennen. Op dag drie gaan we naar Gent, een historische en eigentijdse stad tegelijk. Je kunt Gent vanaf het water verkennen en/of genieten op een van de vele terrasjes. Ook maken we een tramrit langs de Belgische kust van Knokke naar de Panne. Brugge wordt natuurlijk ook niet vergeten waar je voldoend tijd hebt om heerlijk te shoppen.

De reissom bedraagt € 519.- p.p. voor een tweepersoons standaardkamer. Toeslag standaardkamer met zijzeezicht € 40.- p.p.. Toeslag kleine comfortstudio met zijzeezicht € 60.- p.p. De toeslag van een eenpersoons kamer bedraagt € 120.-

We verblijven op basis van halfpension in hotel Sandeshoved in Nieuwpoort.

 

 

8-daagse busreis  Highlights van Zuid-Engeland van 5 t/m 12 sept. 2022   LET OP: DEZE REIS GAAT NIET DOOR.

 

De reissom bedraagt € 599.- p.p. op basis van half pension. Toeslag een persoonskamer € 200.- We verblijven 3 overnachtingen in 3* hotel Holiday Inn T5 in Heathrow en 4 overnachtingen in 4* hotel Jurys Inn in Swiden.

We rijden via Calais, met de boot naar Dover, naar ons eerste hotel. Per bus maken we een ontdekkingstocht door Londen met al zijn bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace enz. We bezoeken Windsor Casle, de residentie van het Britse Hof en van de Koninklijke familie. Ook gaan we naar Wells, de kleinste stad van Engeland en bezoeken daar een van de mooiste kathedralen van Engeland. Niet vergeten we de stad Salisbury met zijn vele historische gebouwen. U kunt ook het mysterieuze Stonehenge bezoeken (optioneel) Op dag 7 vertrekken we naar Oxford de beroemde studentenstad.