8-daagse bus-excursiereis naar Boedapest en Wenen van 27 augustus t/m 3 september 2017

 

Deze reis wordt georganiseerd door KBO Best.

Na ons overnachtingshotel, nabij Passau, vertrokken we de volgende dag naar Wenen voor een stadstour o.l.v. een gids.

Vervolgens rijden we naar ons hotel in Tatabanya (Hongarije) waar we verblijven op basis van halfpension. Van hieruit worden dagelijks diverse uitstapjes georganiseerd en maken we uiteraard een stadstour door de prachtige stad Boedapest, een stad die bestaat uit de stadsdelen Boeda en Pest gescheiden door de Donau.

 

Voorjaarsreis naar het zandsculpturenfestijn te Garderen en een tour over de
Veluwe op wo. 25 april 2018.

 

Om ongeveer 10.15 uur werden we ontvangen met een kopje koffie/thee en appelgebak bij het Veluws Zandsculpturenfestijn. Het thema van de zandsculpturen is dit jaar ”Hollandse Meesterwerken”. Hier ziet u prachtige kunstwerken van zand gemaakt die tot leven komen.

In het overdekte deel van het festijn vindt u ca. 40 sculpturen die verschillende
tegelspreuken uitbeelden. Ook een bezoek aan de beeldentuin en het showroomdorp is zeker aan te bevelen.

Na de lunch maken we, onder leiding van een boswachter, een prachtige rondrit over de Veluwe met zijn mooie natuurschoon en wildstand. Op de terugweg gebruiken we nog een heerlijk diner.

Voorjaarsreis naar de Eifel in Duitsland met een boottocht over de Rursee op donderdag 21 april 2016.

 

We vertrokken `s morgens eerst richting Thorn waar de koffie met vlaai al klaar staat. Hierna vervolgen we deze dagtocht via een toeristische route naar Vaals  voor  een heerlijke koffietafel.

Na de lunch rijden we, onder leiding van een gids, een prachtige route door de Duitse Eifel. Over de zogeheten hoog plateaus kunt u genieten van adembenemende vergezichten.

In Schwammenaul gaan we op de boot voor een schitterende tocht over de Rursee naar Rurberg.  Hier staat de touringcar weer klaar om via dit mooie landschap naar Vaals te rijden om deze dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.