8 maart 2024

Bezoek Tingieterij

Dagreizen Beers Vitaal 11 juni

Bezoek Tingieterij en aansluitend Airborne-route.

 

‘s-Morgens bezoeken we de tingieterij van de familie van Zon in Alphen, deze is beroemd om de grote variëteit van producten, o.a. de schaal voor landskampioen voetballen en de Johan Cruijff Schaal. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie / thee met gebak en vervolgens start u met de rondleiding en natuurlijk een excursie van het tingieten.

De lunch wordt geserveerd in de Thornsche Molen.

Na de lunch starten we met de Airborne route. De route brengt ons, onder leiding van een gids, langs plekken waar hevige strijd is geleverd in 1944 tijdens Market Garden. We bezoeken ook de Ginkelse Heide waar de parachutisten zijn geland langs het Airborne museum in Oosterbeek.

We sluiten zoals gewoonlijk de dag af met een diner.

 

De kosten voor deze reis bedragen: € 82,95 p.p.

 

Graag opgeven voor 15 mei 2024

Voor info: Marijke Jaspers (marijkejaspers@yahoo.nl) tel.: 013-5143727